Ledare som sticker ut


Pilotomgång med start hösten 2021


Ledarverkstad - ett program för naturnära ledare

Äntligen en arena för att omsätta ord om ledarskap i handling! Vi upplever att kompetens utvecklas när vi har fått knåda, öva, reflektera och utmana vår kunskap. 

Häng med oss ut till en naturnära miljö för att utvecklas på riktigt! 

Vi erbjuder ett program runt ledarskap med mycket vistelse utomhus i naturen. Det kan vara samtal runt en eld, lunch i det fria, reflektion i roddbåt, långpromenad i skogen, ett dopp i havet, en fika på bryggan.

Vad vill du ändra, utveckla, utforska runt ditt ledarskap? 

Utifrån det du och de övriga deltagarna vill öva på i er vardag bygger vi en gemensam agenda med ämnen att utforska tillsammans. Vi jobbar i olika grupperingar, med metoder som du också kan ta med hem för att använda på din arbetsplats.

Tillsammans bygger vi trygghet i gruppen. Vi övar, observerar, reflekterar och återkopplar för att utvecklas med hjälp av varandra.

Exempel på områden vi tror kan vara intressanta att utforska: Coachande samtal & feedback, Personlig hållbarhet, Bygga team, Utveckla individer, Boosta ledningsgrupper, Effektiva möten, Utveckla verksamhet, Chefskap

För vem passar programmet?

Vi vänder oss till dig som vill utveckla och stärka dig som ledare. Vi tror att du idag jobbar som chef, eller ledare i annan position. Du har troligen gått ledarskapsutbildningar tidigare och vill få stöd och praktiska verktyg för att omsätta kunskap till handling.

Drivkraften att gå programmet kan handla om att utveckla förmågor du vill ha mer av, som att utveckla grupper eller verksamhet. Det kan också handla om att stärka din personliga hållbarhet genom att hantera dina energitjuvar, hitta tid, kraft och arbetsglädje eller något helt annat.

Vi tror också att du trivs utomhus och att du ser fram emot att tillbringa dagarna tillsammans med oss så mycket som möjligt ute i naturen. 

Upplägg

  • Gemensam träningsarena där vi övar och prövar i en trygg miljö
  • Program med tre separata heldagar med minst en månad emellan, varvat med individuella samtal inför, mellan och efter dagarna
  • Korta teoripass och många praktiska övningar och tid för reflektion i olika format där vi tillsammans bestämmer fokus och innehåll
  • En stor del av arbetet sker utomhus i naturen för kreativitet, fokus och återhämtning
  • Tillgång till en konferensanläggning i lugn och vacker miljö med till exempel roddbåt, kajak, utegym och spa-anläggning med möjlighet till utomhusdopp
  • Ibland lagar vi mat utomhus, andra måltider äter vi på restaurangen med välgörande mat

Om du vill har du möjlighet att stanna kvar och äta middag, och kanske rentav njuta av en ledig kväll och sova över för att avsluta med frukostbuffé.

Programmet ger också möjlighet att efteråt bygga ett mer långsiktigt nätverk med kontinuerligt utbyte och lärande. 

Praktiska detaljer

Datum

Startdatum 11 november, samt ytterligare tillfällen i januari och mars som vi bokar tillsammans. Tid för individuella samtal innan och mellan gångerna bokas närmare starten. 

Plats

Skeviks Gård, Gustavsberg, 25 minuter från Stockholm.

Pris

Pilotpris 8.500 SEK exkl. moms, inklusive måltider, för tre programdagar

Kostnadsfritt för avbokning senast två veckor innan start.
För avbokning mindre än två veckor innan start debiteras halva kostnaden för programmet. Du kan skicka en kollega om du själv får förhinder att delta. 

Låter det här intressant?

Vi tar gärna emot en intresseanmälan från dig så återkommer vi med mer information om upplägget. Intresseanmälan är inte bindande, utan hjälper oss bara att se intresset och planera vidare. Berätta gärna redan nu om det är något speciellt du ser fram emot att få utveckla och uppleva.  Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.