Skärgårdsverkstad, 21 september 2020

Flit och retreat för mötesledare som sticker ut!

Vi flyttar vår mötesverkstad ut i skärgården, för att bättre kunna fokusera och utvecklas, och samtidigt rusta oss som människor i den friska luften och lugna miljön. Vi mötesledare har oss själva som instrument och behöver värna om vårt välmående. Så Skärgårdsverkstan ger möjlighet till att njuta av skärgårdsmiljön och god mat, tid för en roddtur, en promenad förbi gårdens djur eller kanske rensa tankarna en stund i utegymmet.

Vad är då en mötesverkstad? 

Jo, det är ett tillfälle där vi tillsammans övar, lär och experimenterar för att utvecklas som mötesledare. Deltagarna på verkstan tar med sig egna utmaningar, idéer, tekniker som de vill öva på eller dela med sig av. Tillsammans sätter vi ihop ett innehåll som gör att vi får ut bästa möjliga nytta av tiden.

Upplägg

En heldag på Skeviks gård i Gustavsberg där vi tillsammans skapar ett innehåll utifrån vad gruppen vill träna på. 

Inför dagen kommer vi erbjuda ett kort samtal för att förbereda deltagarna, allt för att vi ska få till en så bra dag som möjligt.

Ur innehållet:

  • Alla deltagare testar något som man vill träna på och trimma med likasinnade; en metod, ett upplägg, en teknik eller situation. Det kan också vara ett ämne som du vill utforska och då använda gruppens samlade erfarenheter och idéer för att fördjupa och lära nytt. 
  • Gemensamma diskussioner och reflektioner, erfarenhetsutbyte och utforskande av olika perspektiv.
  • Tid för eget välmående och återhämtning ute i naturen i den inspirerande skärgårdsmiljön.
  • Vi varvar med isbrytare, samarbetsövningar, namnträning, gruppindelning - ja olika små enkla sätt för att få olika typer av grupper och individer att samverka som bäst.

För att kunna erbjuda ett tryggt och corona-säkert upplägg kommer vi vara en mindre grupp, ha tillgång till en stor lokal och tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Vi är också glada att hålla dagen på Skeviks gård som har gjort många åtgärder för att corona-anpassa anläggningen - läs mer via deras hemsida.

Praktiska detaljer

Datum och tid

21 september 2020, kl 9-17

Plats

Skeviks Gård, Gustavsberg, 25 minuter från Stockholm.

Pris

2400 SEK exkl. moms

Inklusive lunch och fika på Skeviks gård

Vill du hellre gå ett längre program?

Läs då om vår 3-dagars Skärgårdsverkstad och vårt Utvecklingsprogram för mötesledare där vi ännu mer djupdyker i konsten att planera och leda kreativa möten och workshops.

Låter det här intressant?

Vi tar gärna emot en intresseanmälan från dig så återkommer vi med mer information om upplägget. Anmälan är  inte bindande, utan hjälper oss bara att se intresset och planera vidare. Berätta gärna redan nu om det är något speciellt du ser fram emot att få utveckla och uppleva.  Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se