Lean Glögg

Måndag 21 dec, 2020, kl. 13-14Välkommen på “Lean Glögg” måndag den 21 december kl. 13-14

En spaning som vi har gjort de senaste veckorna är att många börjar bli trötta på att sitta i digitala möten. Dags att flytta ut vissa arbetsuppgifter! Men vilka då, och hur gör man? Vi tänkte att vi kan “träffas” och dela erfarenheter om det på ett strukturerat sätt. Digital special. Corona-säkert. Kostnadsfritt. Utomhus. I dagsljus. 

Vi ägnar en timme över telefon åt ett kreativt samtal om hur man kan arbeta utomhus. Kl. 13 har alla gått ut till något trevligt naturnära ställe i sin närhet och ansluter sig till vårt Zoom-möte.

Namnet “Lean Glögg” är vår säsongsanpassade version av metodiken “Lean Coffee”  som vi använder oss av den 21/12. Vi faciliterar upplägget - ni välkomnas att ta med goda exempel, frågor, idéer eller annat som alla deltagare där och då väljer mellan i genuin “Lean Coffee”-anda. 

Hur går det till?

Var och en tar med sig varm glögg, eller något annat värmande, i termos och förser sig med kläder efter väder och en laddad och uppkopplad telefon.

Vi mejlar påminnelse och Zoom-länk när det närmar sig. Hör gärna av dig redan nu om du har några frågor!

Låter det här intressant?

Hör av dig om du vill hänga på! Vi kommer skicka Zoom-länk till din e-postadress i god tid innan träffen. 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.