Ut&Inspiration

Ut&Inspiration är vårt koncept för att inspirera och inspireras av varandra.

Vi provar ständigt nya sätt att nätverka, att skapa platser och forum där vi kan utbyta erfarenheter och lära av varandra. Gärna utomhus i kreativa miljöer.

Ett sätt att regelbundet få en dos Ut&Inspiration är att prenumera på vårt inspirationsbrev där vi delar tips och tankar kring att skapa ett bättre arbetsliv. 

 Ut&Inspiration i skogen med temat Mer natur på jobbet

AKTUELLT

Ut&inspiration 25 september, 16-18

Små övningar - stor effekt

Vi kommer att bjuda på några av våra bästa tips för att t ex starta en workshop eller ett möte, lära känna varandra, få upp värmen, temperaturmätning i gruppen, stämningshöjare, återhämtning, gruppindelningar, prioriteringar, utvärderingar och inte minst för att avsluta positivt.


Kom och samla favoriter och kanske bidra med egna tips eller idéer.


Mejla oss på info@utochinsikter.se så får du en inbjudan!

Ut&inspiration 14 november, 15-17

Boka redan nu in 14 november för en Ut&inspiration, vi återkommer med tema senare. Mejla oss på info@utochinsikter.se så ser vi till att du får en inbjudan! Digital stubbsittning, första fredagen i varje månad, 12.30 -1 2.55

Vi vill gärna ha sällskap på våra stubbsittningar, så nu bjuder vi in till en kostnadsfri återkommande digital stubbsittning, första fredagen i varje månad, 12.30 - 12.55. Stubbsittning innebär att vara stilla en stund i naturen. Bara det. För att må bra. För återhämtning i vardagen.

Tidigare Ut&inspiration

Det här är exempel på vad vi gjort tidigare som Ut&inspiration. Är det något ämne som känns extra intressant så hör av dig så kanske vi kan köra en repris på det framöver. Vi kommer förstås också gärna till er verksamhet för att inspirera. Kontakta oss på info@utochinsikter.se

Vill ni ha en egen stunds Ut&inspiration?

Vi kan erbjuda egna tillfällen med Ut&Inspiration till dig och dina kollegor på olika teman. Det här är exempel på ämnen som vi gärna inspirerar kring, hör av er för mer information.

  • Mer natur på jobbet - inspirationsföreläsning & workshops kring hur ni kan må bättre och prestera bättre genom att få in mer natur i vardagen. 
  • Ledare som sticker ut - reflektera kring ledarskap tillsammans i en kreativ utomhusmiljö
  • Om framgångsrika team - inspireras kring teamutveckling och vad som krävs för att skapa förutsättningar för trygga och produktiva team
  • Mötesledning - vässa era förmågor kring mötesledning genom praktiska övningar och gemensam reflektion

Hör av er så pratar vi vidare! Kontakta oss på info@utochinsikter.se