Ut&Inspiration

Ut&Inspiration är vårt koncept för att inspirera och inspireras av varandra.

Vi provar ständigt nya sätt att nätverka, att skapa platser och forum där vi kan utbyta erfarenheter och lära av varandra. Gärna utomhus i kreativa miljöer.

Ett sätt att regelbundet få en dos Ut&Inspiration är att prenumera på vårt nyhetsbrev där vi delar tips och tankar kring att skapa ett bättre arbetsliv. 

 Ut&Inspiration i skogen med temat Mer natur på jobbet

AKTUELLT

Ut&Inspiration 12 oktober, 16-18

Tips för lyckade utemöten 

Nu bjuder vi in till en eftermiddag med temat "Tips för lyckade utemöten". Vi har under många års tid provat olika sätt att flytta ut möten, workshops och kurser utomhus. Under åren har vi plockat på oss tips och erfarenheter som vi gärna delar med oss av, tips för hur vi gör för att skapa utomhusmöten som verkligen ger värde. 


Det blir en aktiv eftermiddag där även deltagarnas erfarenheter, idéer och frågor får stort utrymme.

Ut&Inspiration 23 nov, 16-18 

Stick&brinnsikter

”Stick och brinn!” Så kan man ju inte säga till sin omgivning även om man så skulle vilja. Vi tänder därför i stället en lägereld, belyser jobbrelaterade jobbigheter och utforskar tillsammans nya perspektiv på några sådana dilemman. En Stick&brinnspiration helt enkelt!

Vill ni ha en egen stunds Ut&inspiration?

Vi kan erbjuda egna tillfällen med Ut&Inspiration till dig och dina kollegor på olika teman. Det här är exempel på ämnen som vi gärna inspirerar kring, hör av er för mer information.

  • Mer natur på jobbet - inspirationsföreläsning & workshops kring hur ni kan må bättre och prestera bättre genom att få in mer natur i vardagen. 
  • Ledare som sticker ut - reflektera kring ledarskap tillsammans i en kreativ utomhusmiljö
  • Om framgångsrika team - inspireras kring teamutveckling och vad som krävs för att skapa förutsättningar för trygga och produktiva team
  • Mötesledning - vässa era förmågor kring mötesledning genom praktiska övningar och gemensam reflektion

Hör av er så pratar vi vidare! Kontakta oss på info@utochinsikter.se 

Tidigare Ut&inspiration

Det här är exempel på vad vi gjort tidigare som Ut&inspiration. Är det något ämne som känns extra intressant så hör av dig så kanske vi kan köra en repris på det framöver. Kontakta oss på info@utochinsikter.se