Ut&Inspiration

Ut&Inspiration är vårt koncept för att inspirera och inspireras av varandra.

Vi provar ständigt nya sätt att nätverka, att skapa platser och forum där vi kan utbyta erfarenheter och lära av varandra. Gärna utomhus i kreativa miljöer.

Ett sätt att regelbundet få en dos Ut&Inspiration är att prenumera på vårt nyhetsbrev där vi delar tips och tankar kring att skapa ett bättre arbetsliv. 

 Ut&Inspiration i skogen med temat Mer natur på jobbet

AKTUELLT

Ut&Inspiration 31 maj, 16-18

Stick(a) ut(e) - 

Hantverk och samtal vid en lägereld

Välkomna till en stunds hantverkande och samtal runt en lägereld! Vi samlas runt en brinnande lägereld och slöjdar tillsammans. För dig som vill kommer vi erbjuda sticknings-kit för att göra din egen sittplätt, det passar även dig som är nybörjare. 


Runt lägerelden kommer vi prata kring temat hållbarhet i alla dess former. Självklart är du välkommen även om du inte vill slöjda utan istället bara vill njuta av en stunds samtal vid lägerelden.  Vill ni ha en egen stunds Ut&inspiration?

Vi kan erbjuda egna tillfällen med Ut&Inspiration till dig och dina kollegor på olika teman. Det här är exempel på ämnen som vi gärna inspirerar kring, hör av er för mer information.

  • Mer natur på jobbet - inspirationsföreläsning & workshops kring hur ni kan må bättre och prestera bättre genom att få in mer natur i vardagen. 
  • Ledare som sticker ut - reflektera kring ledarskap tillsammans i en kreativ utomhusmiljö
  • Om framgångsrika team - inspireras kring teamutveckling och vad som krävs för att skapa förutsättningar för trygga och produktiva team
  • Mötesledning - vässa era förmågor kring mötesledning genom praktiska övningar och gemensam reflektion

Hör av er så pratar vi vidare! Kontakta oss på info@utochinsikter.se 

Tidigare Ut&inspiration

Det här är exempel på vad vi gjort tidigare som Ut&inspiration. Är det något ämne som känns extra intressant så hör av dig så kanske vi kan köra en repris på det framöver. Kontakta oss på info@utochinsikter.se