Ut&Inspiration

Ut&Inspiration är vårt koncept för att inspirera och inspireras av varandra.

Vi provar ständigt nya sätt att nätverka, att skapa platser och forum där vi kan utbyta erfarenheter och lära av varandra. Gärna utomhus i kreativa miljöer.

Ett sätt att regelbundet få en dos Ut&Inspiration är att prenumera på vårt nyhetsbrev där vi delar tips och tankar kring att skapa ett bättre arbetsliv. 

 Ut&Inspiration i skogen med temat Mer natur på jobbet

AKTUELLT

Ut&Inspiration - Mer natur på jobbet i Stockholm City, 21 mars 2023

Även om man har sin arbetsplats mitt i stan finns det möjligheter att hitta platser med natur för att sticka ut en stund. För ökad kreativitet och återhämtning. För bättre möten.


Häng med på en vandring runt Stockholm City där vi testar olika utomhusarbetsplatser och rutter för promenadmöten samtidigt som vi tillsammans delar våra bästa tips för att få in mer natur och återhämtning på jobbet. 


Vi återkommer med exakt tid och plats, men anmäl gärna redan nu ditt intresse så hör vi av oss! Mejla på info@utochinsikter.se

Våra erbjudanden

Vi kan erbjuda en stunds Ut&Inspiration till dig och dina kollegor på olika teman. Det här är exempel på ämnen som vi gärna inspirerar kring, hör av er för mer information.

  • Mer natur på jobbet - inspirationsföreläsning & workshops kring hur ni kan må bättre och prestera bättre genom att få in mer natur i vardagen. 
  • Ledare som sticker ut - reflektera kring ledarskap tillsammans i en kreativ utomhusmiljö
  • Om team - inspireras kring teamutveckling och vad som krävs för att skapa förutsättningar för trygga och produktiva team
  • Mötesledning - vässa era förmågor kring mötesledning genom praktiska övningar och gemensam reflektion

Hör av er så pratar vi vidare! Kontakta oss på info@utochinsikter.se 

Insert Content Template or Symbol