Agila ledare som sticker utEtt program för naturnära agila ledare

Vi erbjuder ett program för dig som vill utveckla ditt agila ledarskap, på riktigt i en trygg miljö. Du får med dig din egendesignade verktygslåda, att använda i ditt ledarskap och med ditt team. Vårt koncept bygger på att vi flyttar ut så stora delar av dagarna som möjligt i naturen, allt för att ge bästa möjliga förutsättningar för kreativitet och reflektion.

Agila ledare jobbar aktivt för att skapa välfungerande team som kontinuerligt hanterar förändrade förutsättningar och som tar ett kollektivt ansvar för teamets leveranser.  Hur skapar vi förutsättningar för trygga närvarande agila ledare, som bidrar till trygga och framgångsrika team?

Låt oss hjälpa dig att gå från kurs till handling. Vi tar avstamp i de agila värderingarna, kultur och arbetssätt och kompletterar med forskning kring ledarskap och grupputveckling. Vi kommer att varva teori och tips på verktyg med tid för egen reflektion och erfarenhetsdelning.

För vem passar programmet?

Programmet passar dig som idag jobbar som agil ledare och vill utveckla ditt eget ledarskap. Kanske jobbar du som RTE, Scrum master, team coach, product owner, linjechef eller liknande. 

Vi tror också att du trivs utomhus och att du ser fram emot att tillbringa dagarna tillsammans med oss så mycket som möjligt ute i naturen. 

Vi erbjuder både öppna och skräddarsydda verksamhetsinterna program. Vill ni ta nästa kliv som organisation är mycket vunnet om ni är flera som går samtidigt.

  • Du kanske är en scrum master/team coach som har behov av att skapa ett tightare team?
  • Du kanske jobbar som RTE och skulle vilja få ett bättre flöde i tåget genom en mer sammansvetsad scrum master-gruppering?
  • Som product manager kanske du jobbar med att få release-tågets product owners att jobba närmare varandra, för bättre förberedda features och gemensam prioritering? 

Upplägg

Exempel på upplägg, vid verksamhetsinterna program samskapar vi upplägg och innehåll utifrån era önskemål. 

  • Program med tre separata heldagar utspridda under ca 10-12 veckor varvat med individuella uppföljningssamtal mellan dagarna.
  • Mellan tillfällena kommer det finnas möjlighet att testa verktyg på egen hand och tillsammans med ditt team och sedan bjuda programmets deltagare på reflektioner kring hur det gick och vad du har lärt dig. Vilket gör att du även får följa med på alla deltagares lärdomar och reflektioner. 
  • Upplägget utgår ifrån forskningsbaserad inspiration, praktiska övningar, tid för diskussion och reflektion på egen hand och tillsammans med gruppen. Vi blandar olika format där vi baserat på deltagarnas behov justerar upplägg och innehåll.
  • Deltagarna lämnar programmet med en egendesignad verktygslåda som kan användas i vardagen för att jobba med grupper och spridas till kollegor.
  • En stor del av arbetet sker utomhus i naturen för kreativitet, fokus och återhämtning.

Praktiska detaljer

Datum

Flexibel start, vi påbörjar när vi har tillräckligt med anmälningar. 

Exakta datum sätter vi tillsammans närmare programstart.

Plats

Vi kommer vara på olika platser runt Stockholmsområdet. Naturnära men nära kollektivtrafik, mestadels utomhus med möjlighet till inomhusmiljö också. 

Pris

Pris för tre tillfällen inklusive uppföljningssamtal mellan gångerna: 25500 exkl moms. 

I priset ingår fika och lunch samt tillgång till konferensrum och material. 

Låter det här intressant?

Hör gärna av dig om du är nyfiken på programmet så återkommer vi med mer information om upplägget. Berätta gärna om det är något speciellt du undrar över. Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se 

Namn*
E-postadress*
Meddelande
0 of 350

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick om kommande evenemang från oss.
Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.

Insert Content Template or Symbol