Frilansare i det fria

Nästa tillfälle: 2 dec 2020Frilansare i det fria på Skevik, 2 dec 2020

Den här gången välkomnar vi er som varit på Frilansar-dag på Skevik tidigare, och denna gång välkomnas dessutom varsin gäst.

OBS! Självklart håller vi koll på Folkhälsomyndighetens riktlinjer och förhåller oss till det. Vi återkommer när det närmar sig. Läs mer om Skeviks anpassningar: Covid19 Information

“Frilansare i det fria” är Utochinsikters bidrag i det nätverk av frilansare som har bildats under 2020 utifrån ett gäng frilansare i vårt kontaktnät. Numera är nätverket en självorganiserande gruppering som växer både till antalet deltagare, arbetslivserfarenheter och gemensamma aktiviteter. Eftersom någon har gett dig länken till den här sidan så är du en del i nätverket. Välkommen!

Vad innebär då Frilansare i det fria på Skevik?

Jo, en arbetsdag i skärgårdsmiljö på Skeviks gård, både för egna behov av t.ex. jobb, reflektion, återhämtning, träning, naturkraft och med möjlighet till gemensamma aktiviteter och utbyten. 

I upplägget ingår frukostmacka, lunch och fika samt tillgång till lokal och hela Skeviks anläggning. Planen för dagen skapar vi tillsammans när vi ses. Fundera på vad du vill använda dagen till, vad du behöver för egen del och om det är något som du vill bjuda på eller testa tillsammans med oss andra. Vi ser till att det blir utrymme för gemensam reflektion mot slutet av dagen.

Vill du förlänga upplevelsen med en övernattning?

Det finns möjlighet att börja Frilansar-dagen redan kvällen innan på tisdagen den 1/12. Badtunnan utomhus och bastun är varma från 17, middagen serveras runt 19 och under kvällen finns tillfälle till mingel, sällskapsspel eller egen tid. 

Om du vill hänga på redan på kvällen så bokar du själv middag och övernattning via Skeviks Gårds hemsida. Välj paketet #ÄKTA. Ange att du hör till Utochinsikter, för bordsbokningens skull. 

Praktiska detaljer

Datum och tid

Onsdag den 2 december, 9-17, drop-in med frukostmacka från 8.30

Möjlighet att ansluta redan på kvällen 1/12. 

Plats

Skeviks Gård, Gustavsberg, 25 minuter från Stockholm.

Pris

Självkostnadspris 595 SEK exkl. moms inklusive lokal, morgonmacka, lunch och fika på Skeviks gård. Du betalar själv på plats i receptionen.

Om du väljer att övernatta och äta middag tillkommer den kostnaden som du bokar själv via Skevik. 

Låter det här intressant?

Hör av dig om du vill hänga på! Vi sköter de praktiska detaljerna med bokningen av dagen på Skevik. Meddela oss om det är något särskilt som vi ska se till att restaurangen känner till om din kost.

Kom ihåg att själv boka övernattning och middag, men det är trevligt för oss att veta när du kommer så meddela gärna det här i din anmälan till oss.

Kan du inte den här gången men vill vara med en annan gång? Intresseanmäl dig nu, och skriv en kommentar om det så hör vi av oss när det finns nya datum.

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.