Ut&inspiration - Framgångsrika team

Torsdag 27 okt, 14-16 (med frivilligt lägereldshäng efteråt)Dags för lite Ut&inspiration?

Vad sägs om höst, skog och eld i kombination med reflektion kring hur du som ledare aktivt kan jobba för att ditt team ska höja prestationen samtidigt som trivseln ökar?

Låter det intressant? Varmt välkommen till Ut&insikter som den 27:e oktober har temat "Framgångsrika team". Vi bjuder på en eftermiddag där du får ta del av inspiration, nätverkande och erfarenhetsutbyte för att utvecklas och lära tillsammans.

Du får prova på vår utomhuspedagogik, fika och träffa nya spännande människor.

Praktikaliteter

Datum och tid:  Torsdag 27:e okt, kl 14,00-16,00, framåt 16 tänder vi en lägereld och du som vill får gärna hänga kvar efter utsatt tid och fortsätta reflektera och nätverka.
 
Plats:  Judarnskogen, vi samlas vid Hundstallets parkering, Åkeshovs gårdsväg 10.

Kostnad: 0 kr, vi bjuder på macka och någon form av fikabröd samt te och kaffe.
 
Hitta hit:  Med SL, åk gröna linjen till t-banestation Åkeshov (19 min från centralen). Därifrån tar det 2-4 minuter att gå till parkeringen vid Hundstallet. Om du kommer med bil: Knappa in ”Åkeshovs gårdsväg 10”, på GPSen.

Ta med:  Kläder efter väder, skor för promenad på stig och något att sitta på, allt annat tar vi med.

Låter det här intressant?

Varmt välkommen att hänga på! Anmäl dig här, gärna innan 24 oktober. Meddela oss ev. allergier. 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.