Mer natur på jobbet -

Ut&Inspiration

Onsdag 22 juni, 8.30 - 9.25Välkommen till en stunds kostnadsfri digital inspiration kring ämnet Mer natur på jobbet - om vikten av att få in mer utomhus i din vardag. 

Tillsammans ska vi titta på vad forskningen säger om naturens hälsoeffekter och även utforska hur vi kan använda den kunskapen för att skapa ett mer hållbart arbetsliv. Vi kommer dela våra bästa praktiska tips för vad vi kan göra för att få utomhusarbete att fungera och även lyfta hur arbetsgivare kan uppmuntra utomhusarbete.

Dokumentation från 22 juni

Tack till dig som kom och lyssnade! Här finns presentationen om Mer natur på jobbet som inspiration till att flytta ut arbetet i naturen, klicka på länken för att ladda ner: Mer natur på jobbet, 22 juni


Praktisk information
Du väljer en bra plats att lyssna ifrån, gärna utomhus förstås. Om du vill kan du välja att lyssna gåendes på en promenad. 

Du anmäler dig via formuläret längs ned på sidan. Några dagar innan seminariet får du en länk till Zoom som du loggar in på. Det går bra att använda både mobil och dator. 

Det kommer finnas utrymme att ställa frågor så fundera redan nu om det är något speciellt som du är nyfiken på.

Varför Mer natur på jobbet?

Har du funderat över hur du känner dig efter en skogspromenad eller en promenad i en park? Om du känner att du fått energi och kanske även känner dig lugn och avkopplad så är du inte ensam om den känslan. Forskning visar att genom att vistas regelbundet utomhus kan vi både må bättre och prestera bättre. Att regelbundet vara 20-30 minuter ute i naturen har i flera studier visat minska stressnivåer i kroppen och även öka kreativiteten.

Vi vet att långvarigt stillasittande och brist på dagsljus påverkar oss negativt, ändå tillbringar vi en stor del av våra vardagar inomhus i kontorsmiljöer. Vad skulle hända om vi istället flyttade ut en del av vår arbetsdag utomhus, till naturen?

Låter det här intressant?

Hör av dig om du vill hänga på! Du kommer få en länk till Zoom till din e-postadress i god tid innan träffen. 

Passar inte tiden den här gången? Hör av dig ändå så kan det hända att vi bokar fler tillfällen på samma tema framöver. 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.