Ut&inspiration - Under på sekunder

Tisdag 20 februari, 15-17Välkommen på Ut&inspiration - Under på sekunder!

Vi bjuder in till en eftermiddag särskilt för dig som inte har tid för pauser på jobbet. Kanske tänker du samtidigt att du och dina kollegor skulle må bra av mer pauser för återhämtning, energipåfyllning eller för bättre fokus och ergonomi.

Vi kommer att få med oss många exempel på ”Under på sekunder” till våra arbetsplatser och våra liv. Välkommen till en möjlighet att bidra genom att ösa på med idéer, kreativitet och spontanitet för att komma på rörelser som bara tar några sekunder att göra. Har du låg energi så kom ändå och låt dig bjudas på andras idéer och exempel, fika och njut av friska luften i en park i stan.

Efteråt kan den som vill hänga med på en matbit, på egen bekostnad, någonstans i närheten. Det kan du bestämma på plats.

Praktikaliteter

Datum och tid:  Tisdag 20 februari, 15-17
Välkommen att hänga med på en matbit på restaurang efteråt, på egen bekostnad.
Plats:  Tegnérlunden

Kostnad: 0 kr

Ta med:  Kläder efter väder.
Vi bjuder på en enkel fika, meddela oss ev. allergier eller andra behov. 

Arrangörer: Ut&insikter i samarbete med Tone Lyche, HandsOn Kroppsterapi (som tillsammans med Åsa myntade begreppet “Under på sekunder” för ett antal år sedan. Vi berättar mer på Ut&inspirationen!)

Låter det här intressant?

Varmt välkommen att hänga på! Anmäl dig här, gärna innan 16 februari.

Namn*
E-postadress*
Meddelande
0 of 350

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick om kommande evenemang från oss.
Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.