Ledare som sticker ut


 Ett program för naturnära ledare


Ledare som sticker ut 

Äntligen en arena för att omsätta ord om ledarskap i handling! Vi upplever att kompetens utvecklas när vi har fått knåda, öva, reflektera och utmana vår kunskap. 

Häng med oss ut till en naturnära miljö för att utvecklas på riktigt! 

Vi erbjuder ett program runt ledarskap med mycket vistelse utomhus i naturen. Det kan vara samtal runt en eld, lunch i det fria, reflektion i roddbåt, långpromenad i skogen, ett dopp i havet, en fika på bryggan.

Vad vill du ändra, utveckla, utforska runt ditt ledarskap? 

Utifrån det du och de övriga deltagarna vill öva på i er vardag bygger vi en gemensam agenda med ämnen att utforska tillsammans. Vi jobbar i olika grupperingar, med metoder som du också kan ta med hem för att använda på din arbetsplats.

Tillsammans bygger vi trygghet i gruppen. Vi övar, observerar, reflekterar och återkopplar för att utvecklas med hjälp av varandra.

Exempel på områden vi tror kan vara intressanta att utforska: Coachande samtal & feedback, Personlig hållbarhet, Bygga team, Utveckla individer, Boosta ledningsgrupper, Effektiva möten, Utveckla verksamhet, Chefskap.

För vem passar programmet?

Vi vänder oss till dig som vill utveckla och stärka dig som ledare. Vi tror att du idag jobbar som chef, eller ledare i annan position. Du har troligen gått ledarskapsutbildningar tidigare och vill få stöd och praktiska verktyg för att omsätta kunskap till handling.

Drivkraften att gå programmet kan handla om att utveckla förmågor du vill ha mer av, som att utveckla grupper eller verksamhet. Det kan också handla om att stärka din personliga hållbarhet genom att hantera dina energitjuvar, hitta tid, kraft och arbetsglädje eller något helt annat.

Vi tror också att du trivs utomhus och att du ser fram emot att tillbringa dagarna tillsammans med oss så mycket som möjligt ute i naturen. 

Upplägg

  • Gemensam träningsarena där vi övar och prövar i en trygg miljö
  • Program med tre separata heldagar utspridda under ett år, varvat med individuella samtal inför, mellan och efter dagarna
  • Ledarverkstäder med praktiska övningar, tid för reflektion och kort teori i olika format där vi baserat på deltagarnas behov skräddarsyr upplägg och innehåll
  • En stor del av arbetet sker utomhus i naturen för kreativitet, fokus och återhämtning
  • Ibland lagar vi mat utomhus tillsammans, andra gånger äter vi inomhus i restaurang

Om du vill har du möjlighet att stanna kvar och äta middag, och kanske njuta av en ledig kväll och sova över för att avsluta med gemensam frukost. 

Programmet ger också möjlighet att efteråt bygga ett mer långsiktigt nätverk med kontinuerligt utbyte och lärande. 

Susanne, klarna 

TEAM LEAD


"En välbehövlig paus från vanliga jobbet med fokus på ledarskap i olika former. Jag uppskattade miljön, solen, tempot, sällskapet, övningarna, stämningen, elden, utefikat och idéutbytet."


Deltagare Ledare som sticker ut, 2021-2022

KATARINA, KAROLINSKA UNIVERSITETSSJUKHUSET 

SEKTIONSCHEF

"Upplägget med interaktiv verkstad kändes  personligt anpassat och grymt bra. Effektiva och lekfulla metoder hjälpte mig hitta lösningar i ett tufft personalärende. Smart och utvecklande att använda kompetens och erfarenhet hos deltagare på kursen på ett proffsigt sätt."


Deltagare Ledare som sticker ut, 2021-2022

Praktiska detaljer

Datum

Flexibel start, vi påbörjar när vi har tillräckligt med anmälningar. 

Exakta datum sätter vi tillsammans närmare programstart.

Plats

Vi kommer vara på olika platser runt Stockholmsområdet. Naturnära men nära kollektivtrafik, mestadels utomhus med möjlighet till inomhusmiljö också. 

Pris

Pris för tre tillfällen inklusive uppföljningssamtal mellan gångerna: 19500 exkl moms. 

Kostnad för eventuell middag och övernattning tillkommer.

Låter det här intressant?

Vi tar gärna emot en intresseanmälan från dig så återkommer vi med mer information om upplägget. Intresseanmälan är inte bindande. Berätta gärna redan nu om det är något speciellt du ser fram emot att få utveckla och uppleva.  Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.