Skärgårdsverkstad, 3 dagar

Flit och retreat för mötesledare som sticker ut!

Vi flyttar vår mötesverkstad ut i skärgården, för att bättre kunna fokusera och utvecklas, och samtidigt rusta oss som människor i den friska luften och lugna miljön. Vi mötesledare har oss själva som instrument och behöver värna om vårt välmående. Så Skärgårdsverkstan ger möjlighet till att njuta av skärgårdsmiljön och god mat, tid för en roddtur, en promenad förbi gårdens djur eller kanske rensa tankarna en stund i utegymmet.

Nästa Skärgårdsverkstad - 3 dagar erbjuds våren 2021, vi återkommer med exakt datum. Vill du redan nu komma ut i skärgården och utvecklas, häng på vår 1-dags Skärgårdsverkstad den 21 september 2020

Vad är då en mötesverkstad? 

Jo, det är ett tillfälle där vi tillsammans övar, lär och experimenterar för att utvecklas som mötesledare. Deltagarna på verkstan tar med sig egna utmaningar, idéer, tekniker som de vill öva på eller dela med sig av. Tillsammans sätter vi ihop ett innehåll som gör att vi får ut bästa möjliga nytta av tiden.

Upplägg

 1. Startdag (centralt i stan eller digitalt - beror på Corona-läget) där vi lär känna varandra i gruppen, inventerar vad ni vill träna på när vi ses i skärgården och vi bjuder på några tips och tricks för effektiva möten.
 2. Två dagar i skärgårdsmiljö på Skeviks gård, Gustavsberg. Måltider och övernattning i enkelrum ingår.
 3. Ur innehållet:

  • Alla deltagare testar något som man vill träna på och trimma med likasinnade; en metod, ett upplägg, en teknik eller situation. Det kan också vara ett ämne som du vill utforska och då använda gruppens samlade erfarenheter och idéer för att fördjupa och lära nytt. 
  • Gemensamma diskussioner och reflektioner, erfarenhetsutbyte och utforskande av olika perspektiv.
  • Mitt eget kartotek. Som inspiration till mötesverkstan jobbar vi med UtochInsikters digitala kartotek. Alla deltagare får också ett fysiskt kartotek att samla tips och tricks i, vi bygger det under programmet och du fyller på därefter. Det vi gör tillsammans ska komma till nytta i din vardag sen!
  • Tid för eget välmående och återhämtning ute i naturen i den inspirerande skärgårdsmiljön.
  • Vi varvar med isbrytare, samarbetsövningar, namnträning, gruppindelning - ja olika små enkla sätt för att få olika typer av grupper och individer att samverka som bäst.

Praktiska detaljer

Datum

Planerad start våren 2021, vi återkommer med exakt datum för startdag och skärgårdsdagar senare.

Plats

Skeviks Gård, Gustavsberg, 25 minuter från Stockholm.

Pris

9 200 SEK exkl. moms

Inklusive måltider och övernattning på Skeviksgård i enkelrum

Låter det här intressant?

Vi tar gärna emot en intresseanmälan från dig så återkommer vi med mer information om upplägget. Anmälan är  inte bindande, utan hjälper oss bara att se intresset och planera vidare. Berätta gärna redan nu om det är något speciellt du ser fram emot att få utveckla och uppleva.  Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se