Skärgårdsverkstad för mötesledare, 2 dagarFlit och retreat för mötesledare som sticker ut!

Vi flyttar vår mötesverkstad ut i skärgården, för att bättre kunna fokusera och utvecklas, och samtidigt rusta oss som människor i den friska luften och lugna miljön. Vi mötesledare har oss själva som instrument och behöver värna om vårt välmående. Så Skärgårdsverkstan ger möjlighet till att njuta av skärgårdsmiljön och god mat, tid för en roddtur, en promenad förbi gårdens djur eller kanske rensa tankarna en stund i utegymmet.

Nästa Skärgårdsverkstad för mötesledare, 2 dagar erbjuds utifrån efterfrågan och pandemiläget. Kontakta oss via formuläret längst ner på sidan för mer information.  

Vad är då en mötesverkstad? 

Jo, det är ett tillfälle där vi tillsammans övar, lär och experimenterar för att utvecklas som mötesledare. Deltagarna på verkstan tar med sig egna utmaningar, idéer, tekniker som de vill öva på eller dela med sig av. Tillsammans sätter vi ihop ett innehåll som gör att vi får ut bästa möjliga nytta av tiden. Vi träffas i en kreativ miljö där vi också flyttar en del av arbetet utomhus för att maximera vår kreativitet.

"När jag åkte hit tänkte jag att jag inte hade tid att vara här. Nu inser jag att jag inte har tid att inte vara här. Allt kändes tryggt och bjussigt, en tydlig agenda med härlig flexiblitet".

KATARINA RISBECKER

Administrativ chef, Karolinska Universitetssjukhuset

Upplägg

  1. Individuellt samtal inför Skärgårdsverkstan för att bland annat förbereda ditt eget bidrag. 
  2. Två kreativa dagar i naturnära skärgårdsmiljö. Måltider och övernattning i enkelrum ingår.
  3. Individuellt samtal efter Skärgårdsverkstan för att följa upp hur det gått med dina utmaningar, fånga idéer och reflektioner.

Ur innehållet:

  • Alla deltagare testar något som man vill träna på och trimma med likasinnade; en metod, ett upplägg, en teknik eller situation. Det kan också vara ett ämne som du vill utforska och då använda gruppens samlade erfarenheter och idéer för att fördjupa och lära nytt. 
  • Gemensamma diskussioner och reflektioner, erfarenhetsutbyte och utforskande av olika perspektiv.
  • Mitt eget kartotek. Som inspiration till mötesverkstan jobbar vi med Utochinsikters kartotek med tips och inspiration för mötesledare. Alla deltagare får också ett fysiskt kartotek att samla tips och tricks i, vi bygger det under programmet och du fyller på därefter. Det vi gör tillsammans ska komma till nytta i din vardag sen!
  • Tid för eget välmående och återhämtning ute i naturen i den inspirerande skärgårdsmiljön.
  • Vi varvar med isbrytare, samarbetsövningar, namnträning, gruppindelning - ja olika små enkla sätt för att få olika typer av grupper och individer att samverka som bäst.

Praktiska detaljer

Datum

Kontakta oss för aktuell information. 

Plats

Skeviks Gård, Gustavsberg, 25 minuter från Stockholm.

Pris

17 600 SEK exkl. moms, inklusive måltider och övernattning på Skeviks gård i enkelrum

Kostnadsfritt för avbokning senast fyra veckor innan start.
För avbokning mindre än fyra veckor innan start debiteras halva kostnaden för verkstan. Du kan skicka en kollega om du själv får förhinder att delta. 

Låter det här intressant?

Vi tar gärna emot en intresseanmälan från dig så återkommer vi med mer information om upplägget. Intresseanmälan är inte bindande, utan hjälper oss bara att se intresset och planera vidare. Berätta gärna redan nu om det är något speciellt du ser fram emot att få utveckla och uppleva.  Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se 

Är ni flera kolleger som vill åka på Skärgårdsverkstad för att utvecklas som mötesledare? Hör av er så kan vi se om vi kan hitta ett upplägg som passar er. Använd formuläret nedan eller mejla till oss på info@utochinsikter.se 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.