Ut&inspiration - Stick(a) ut(e)

Hantverk & samtal vid en lägereld

Onsdag 31 maj, 16-18Välkommen på Ut&inspiration!

Välkomna till en stunds hantverkande runt en lägereld! 

Vi samlas runt en brinnande lägereld och slöjdar tillsammans - stickar, virkar, stoppar strumpor, täljer… Ta gärna med en stickning eller annat hantverk som du har på gång hemma. Självklart är du välkommen även om du inte vill slöjda utan istället bara vill njuta av en stunds samtal vid lägerelden. 

Vid lägerelden bjuder vi in till ett samtal på temat Hållbarhet. Vi kommer samtala kring frågor som hur vi kan värna vår personliga hållbarhet, hur vi tillsammans kan skapa mer hållbara arbetsplatser och hur det kan bidra till ett mer hållbart samhälle i stort. Så ta gärna med dig dina funderingar kring det ämnet. 
För dig som vill kommer vi erbjuda sticknings-kit för att göra din egen sittplätt. Det är enkelt att göra och kommer passa även dig som aldrig stickat förut. Säg till när du anmäler dig så fixar vi ett kit till självkostnadspris. Då ingår stickor, garn, instruktion och förstås gott om hjälp och stöd på plats. 

Praktikaliteter

Datum och tid:  Onsdag 31 maj, 16-18
Välkommen att stanna kvar kring lägerelden efteråt för efterhäng. Ta gärna med något att äta (alt grilla över elden).

Plats:  Runt en lägereld i Skarpnäck, nära tunnelbana & parkering.

Kostnad: 0 kr
Ev kostnad för sticknings-kit tillkommer, 140 kr (inkl garn, stickor, instruktion).

Ta med:  Kläder efter väder, ev hantverk att arbeta med och något att sitta på.

Arrangörer: Ut&insikter i samarbete med Susanne Harelius

Vi bjuder på en enkel fika, meddela oss ev. allergier eller andra behov. 

Låter det här intressant?

Varmt välkommen att hänga på! Anmäl dig här, gärna innan 26 maj. Säg till om du vill ha ett sticknings-kit så fixar vi det inför träffen. 

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.